onsdag 3 oktober 2012

En vacker höstdag!

Idag har jag varit ledig. Krängde på mig promenadkläderna direkt imorse, svängde iväg ett SMS till promenadvännen... fick ett positivt svar om sällskap på min färd.
Det va dimmigt men så otroligt vackert.

Har inte fått så mycket gjort idag men så är det ibland. Fixade käk till killarna... vi har ju lite tidiga middagstider när det är hockeyträning.
Rickard jobbar i Domsjö den här veckan så då blev det jag som skjutsade till Bjästa... Stannade inte kvar eftersom R va där när vi kom. Hade med mig lite pastasallad åt honom... även pappor måste äta!!
Igår var det Elin Näsström som fick agera chaufför... tur att det finns hjälp när inte våra egna armar och ben räcker till. TACK Elin!!!

Jag hade tänkt titta in till lilla Tuva igår när jag åkte från jobbet men eftersom R inte hann till Bjästa så åkte jag dit raka vägen efter jobbet - jag tar Tuva en annan dag. Fick ett MMS på lilltjejen idag - hon växer så det knakar!

Nu har jag bakat några kladdkakor... hörde nåt om ett möte som skulle vara här imorgon så då är det väl bra om det finns nåt fika - Möten utan fika är inget vidare!!

Nu ska jag iväg på ett eget möte - det är föräldrarmöte på skolan så det är bäst att åka dit och lyssna vad som är på gång.

Imorgon är det jobb igen... har ett roligt uppdrag från morgonen... Det blir förmodligen en kanondag!

Ha en trevlig kväll!!

Inga kommentarer: