onsdag 10 oktober 2012

"Löfte bort'e bösse"

Dagen börjar gå mot sitt slut. Jag har haft en kanondag - Landsbygdskonferensen va verkligen inspirerande!
Började dagen med en kopp kaffe hos mor & far! Jag tog med en påse bullar och pappa hade kokat kaffe! En trevlig start på dagen och ännu trevligare blev det när jag fick ett kuvert... Pappa hade krängt nå grejer på annons som han fått av mig... Inte illa... Tänk att det som är skräp för mig är fynd för nån annan... Nu är man "löfte bort'e bösse... Tack för det lilla pappa för ditt annonserande...

Vidare mot stan och Arken konferens... Där började det med registrering och lunch och sen en helspäckad dag med intressanta föreläsare. Längtar redan till imorgon.

Det finns många entreprenörer som jobbar häcken av sig för en liten peng och många arbetstimmar - men de lever för sina idéer och sina visoner!
Vi fick även se en fin film och STAD och LAND i balans! Flera kända ansikten - bl a Sofia Källarbackens saga Olsson - Bara att se henne gör att man inte tror att det finns någon ondska i världen! Hon sa - Jag tror jag är en Do:er... Jag säger: Sofia: Du är en Do:er!

Ikväll har vi firat Ida, stannade inte så länge för grabbarna hade läxa att göra... Hann även spana lite på Bonde söker fru.

Kväll i huset - bloggat och klart... ingen tvätt att hänga - inget särskilt som ligger på, bara lugn och ro en stund innan det är dags att göra kväll!

Ta´re lugn efter vägarna - de säger att det är varning för halka... Farligt farligt!!

Inga kommentarer: