torsdag 25 oktober 2012

Nils är "hot"!

Kom hem från jobbet - ingen Nils på fritids... han hade fått åka hem till farmor eftersom han fick feber när de va på studiebesök i Tages lagård! Tur det finns en farmor när föräldrarna är på jobbet!

En matt och mjuk pojke landade hemma i soffan. Det blev en kväll i tv-soffans tecken... å det hade det nog blivit även om alla varit pigga. Modo match som gick åt skogen... skit också!
Axel hängde med farmor på bibblan och sen kom hon hit med eb god kaka så vi fick nåt till kaffet!

Ute är det däremot mindre "hot" - det är iskallt. Vinter och snö i luften kan man säga. Nu ska grabbarna i säng... Axel ska på skolan imorgon och Nils får en hemmadag så han tillfrisknar fort.

Jag känner också lite halsont... det är väl typiskt när man ska vara ledig. Jopp, jag ska nämligen ha semester nästa vecka - oförskämt bra har man det. Hade några semesterdagar sparade så jag tänkte att det är lika bra att använda upp dem när grabbarna har lov från skolan.
---
JAG BLIR SÅ ARG!
Rör inte Rix!
Läste nyss på allehanda.se - Efter nyår släcks rix fm ner i Örnsköldsvik - grrrrrrrr byts ut mot NRJ - tack så jättemycket... Jag vill ha rix morronzoo VARJE DAG! Klarar inte av att höra på Mix megapol, Gry och Anders... vi passar liksom inte alls ihop. Måtte de bli folkstorm som det blev förra gången när de va tal om samma sak.

Nä nu ska trollen i säng... jag ska röja bort och invänta sambons hemkomst - han har varit och förlustat sig på ARENAN ikväll - avis?? Not... rätt skönt att bara vara hemma också!

Inga kommentarer: