tisdag 30 oktober 2012

Stadstrippen

Dagen har bjudit på ett riktigt skitväder... halt och slaskigt kan man väl sammanfatta det.

Vi åkte till Bjästa och vägen från Sidensjö kan man väl kalla den "bortglömda vägen" Fy så dålig den va.
Vi fick oss nya frisyrer, kaffe och lite skvaller... precis som det ska vara när man är hos frissan!

Vidare till mormor och fick lite fika (hembakat tunnbröd och varm choklad, kaffe och äppelkaka) innan vi skulle på stan... fast, stan?? Vi höll oss på utkanterna. Man hinner inte så mycket på en eftermiddag.
Vi fick iaf byta den trasiga båten mot en fräck radiostyrd bil... Hittade mina krokar MEN de va för få på hyllan... alltså, köpt men ändå inte.

Vi knallade in på Jysk för att kolla in en skohylla - fanns men va kort och ful = Inget köp, men köpte iaf en entré matta som kan bli bra.

Vidare mot Rusta - köpte fönster ljuskransen... tror jag kan bli fint till jul. Spanade in tapeter men inte fanns den jag hade tänkt att välja, det fick bli en annan... hoppas verkligen att den blir bra.
Va på väg att åka hem utan tapet men så tänkte jag att om den där hallen ska bli klar nån gång är det nog bara att välja några rullar och se glad ut... Låtsas att man är Lollo Carter och att allt tokit blir snyggt - Vi får väl se... nu ska ju pappersrullen rullas ut och klistras fast på väggen - inte min starka sida... mönsterpassning... vad är det?? Ha ha... måste nog googla på lite tapetserartips! Jag kanske är proffs?!
Va köpte vi mer då - ja, säg det... tapetlim, tre japp och en cola - blev rätt så dyrt iaf.

Innan vi for hem så hade jag lovat grabbarna en sväng på Barnens hus... Kolla in vad som ska stå på önskelistorna. Kanoners!! Bra att få veta vad de vill ha i sina paket.
Fick några riktiga kanontips.

Jag hade räknat ut att vi skulle komma hem efter Rickard och att det skulle bli hans huvudvärk vad vi skulle äta... Tror ni att min plan slog in?? NOT.
Xperian gav ifrån sig ett ljud och i luren pratade en välbekant röst - Jag blir några minuter sen... eller en halvtimme... eller det blir nog en timme...
Grattis! Jag fick matlagningsuppgiften likt förb!#¤at... Vad hittar man på då? Valde mellan pytt i panna och pannkakor - Det blev pannkaka!

Kvällen har bjudit på en trist Modo match... Fick besök av farbror Arne... det va trevligt. Det är som roligare att ta fram lite fika när man får besök!

Dags att göra kväll i huset för de små gossarna - Nisse ligger redan och Axel tränar att skjuta senhårda skott i källaren. Laddar för match i helgen. Jag måste kolla in vad som händer i stormens NY. Fy va läskigt att vara mitt i detta kaos. Det va nog så läskigt när vi hade strömavbrott i vintras! Hoppas verkligen att det inte blir en sån vinter igen!

Natti natti!

Inga kommentarer: