tisdag 16 oktober 2012

Så kom vintern

Det har varnats att det skulle komma snö men hur brukar det vara med första snön? Mer blött än snö fast i Skorped har snön legat kvar hela dagen och det snöade nyss...

Eftersom min bil har övernattat på Polercentrum, så fick jag skjuts av Rickard imorse. Grabbarna fick gå till farmor innan skolan. Nu va det ju som sagt vinter och då måste man rusta barnen med täckbyxor och powerskor. Hastade in på skolan med en stor påse och sen iväg till stan. Hämtade ut en glänsande, ren och gott doftande bil... Wow... vilket kanonjobb. Helt klart både peng och bök med att vara utan bil ett dygn. Tur att det finns snälla taxichaffisar!

Vägen hem idag va inte alls hal som man kunde tro, mest slaskig. Dagens käk blev mos och fiskpinnar - potatisen skalade jag redan igår för tiden är rätt knapp när grabbarna ska vara på miniorerna kl 18. Vi hann äta och nu sitter jag och njuter av en stor mugg kaffe - det va särskilt gott...

Tänkte att jag skulle ge mig ut på en motionsrunda ikväll också... men det är så luvirgt väder så jag tror jag ska ta itu med strykhögen istället.
Hade jag varit en händig kvinna, ja, alltså en sån där med reflexbyxor, grova kängor och en grovsnus under läppen skulle jag gått ut och bytt till vinterdäck men NU är jag ju inte det... så därför överlåter jag däckbytet åt nån annan.

Nä, jag kastar i mig lite mera kaffe och sen ska jag starta strykjärnet!

Inga kommentarer: