torsdag 1 juli 2010

Inte bara Ernst som kan!

Så har han då lämnat oss - Han dök in i tvrummet kl 20.00 och stack ut igen en timme senare. När man nu sitter som ensam kvinna i det här huset är det bäst med förstärkning när ERNST tittar in... Två brudar kom och va med hela timmen. Vi fick jordgubbar, melon och glass - ja, man behöver nåt salt också - lite vitlöksost och kex dukade jag också fram... å så kaffe så klart.
Mysigt värre och vi är rörande överrens om att vi har en hel del att röja upp och bygga till i våra hem... akta er gubbar för att närma er hemmen igen...
Kul och inspirerande är han iaf våran ERNST! Han tänker så mycket hela tiden.

Själv har jag också "ernstat" lite idag. Inte legat på latsidan vill jag lova. Upp i ottan (???) och drog till Docksta innan solens uppgång (det va helmulet).
Där sken solen mellan molntapparna och det va riktigt härligt. Grabbarna lekte hela dagen och jag dammsög bort sågspån och annat äckel. Sen målades jag loftet... har legat som en orm under taknocken. Känner mig lite lea-brötten ikväll.

Gjorde också ett försök att få upp en gardinstång och jag klarade det med de dåligaste verktygen i världen. Testade även att sätta upp mina fina gardiner.... visst är det gulligt!!

Vi skulle göra en snabbsväng men oj va tiden går fort när man har roligt - kl 15 åkte vi hemöver. Fick mat hos farmor - TACK & LOV och sen bar det av till Bredbyn på fotbollsträning och mygg-mating! Herre-ge vilken mygg de va där. De kan ju inte ha sett en männsika på flera dagar eller så är det vi Skorpedsbor som smakar smaskens!
Jag fick iaf äran att stå i mål när det va dags för match - släppte inte in ett enda mål... och fina utsparkar fick jag till trots min Foppa-sko-beklädnad!!

En härlig dag och nu laddar vi för en 100%ig baddag imorgon. Ska visst va superväder och det tänker vi inte missa.

Så till sist: Ett stort grattis till alla som kom in på "sitt" gymnasieprogram (höll på att skriva linje, stenåldersmänniska som man är) Såg att Stina kom in på frisör, Linnea och Karl J på musikestet, Maria på natur... men Anna Näs vart hamnade hon?? Måste nog fram med tidningen och kolla... tänk på att jag va ganska så trött när jag ögnade igenom ÖA. GRATTIS till er ALLA å tänk på det: FLYTTAR NI från BYN har man bara dispens ett tag... sen MÅSTE MAN TILLBAKA!!

Grottmänniskan ska sluta att surra - go natt och på med puffar och badbrallor för imorron är det stora badardagen!

Inga kommentarer: