lördag 24 juli 2010

Simskolan är över!

Glada grabbar och tjejer som både fått diplom och godispåse av nån mystisk träskråtta...
Foto: Malin Ericsson
Så är det helg och simskolan är över för denna gången. Det va mäkta stolta deltagare som tog emot sina diplom och köpte sina märken. I den här åldern så finns det inte så många märken att köpa men det blev en droppe i alf... nåt att sätta på tavlan som de fick förra året.

Igår åkte jag, farmor och barnen ner till Docksta och kollade hur det gick med bryggan. Det gick rätt så bra tror jag men visst morras det mellan varven.
Vi blev kvar till efter kl 19 - som alltid blir man kvar längre än planerat. Jag tycker synd om Pers sambo som hade middagsbjudning hemma och som vanligt så kom han hem för sent... Även Linda har ju inte sett röken av Robban så mycket den här veckan men idag har han ledigt. Rickard har många äktenskap på sitt samvete... men förhoppningsvis så kan vi erbjuda hjälp tillbaka på nåt vis.

Lördag och melodikryss hade jag tänkt mig. Min kryss-kompanjon va på galej igår och av henne har jag inte hört ett knyst... kanske sover sin skönhetssömn, vad vet jag??
Jag kryssar väl själv - det ska nog gå bra de också.
Det va även auktion i Nybyn och jag är mäkta sugen på att åka dit men har ingen att ta med mig och föresten så är det även bokat en resa till Docksta idag igen så jag får nog bara drömma om mina super-fynd som jag skulle ha ropat in...

Dags att vässa pennan - leta fram en tidning med krysset och sen är det bara att sätta fart!

Inga kommentarer: