måndag 12 juli 2010

Lite av varje!

Ny vecka och nya äventyr.
Igår va det en solig och härlig dag. Lägeravslutning med traditionell köttbullsätning på backen. Sen slängde jag mig i solstolen här hemma och bara njöt av solen. MEN alla soliga dagar måste man ju till Vika en sväng och så blev det även igår.
Efter någon timmes badande så åkte vi hem och packade om för att ge oss av till Docksta. Rickard och jag fixade med mattan som ska vara på loftet. Grabbarna och Oscar pumpade upp roddbåten som Nils fick förra året... oj, vilken lycka att ge sig ut på stora havet i en knallröd gummibåt.
Det blev svart på himlen och den fina kvällen byttes till att bli åska och regn. Grabbarna kom in i stugan men va lite kalla och till bilen ville de inte gå i ösregn... vad gör man då? Jo, man tar vad som finns att tillgå. Nils fick en röd T-shirt storlek M och Oscar fick en grön militärskjorta... storlek JAG. Å, va fina de blev. (lite mörk bild men glada va de)
De busade och hade jättemysigt uppe på loftet och ville inte alls åka hem. Regnet smattrade på taket och det va hur mysigt som helst. MEN klockan drog iväg som den alltid gör när man är där nere och tillslut fanns ingen återvändo, vi va tvungen att åka hem.

Idag är det lite grått och trist men värmen är det inget fel på. Bra att solen inte skiner allt för mycket. Jag ska ta tag i stora packningen iför Åsele så det är bara att ställa sig i tvättstugan och påbörja det "roliga".... PACKNING är inte min grej. Jag är dålig på att packa bra... Tar för mycket eller för lite, fel kläder och det känns alltid som jag inte har nåt med mig när jag väl är framme.... Tur att allt går att komplettera om det skulle va så att nåt blev kvar hemma.
Åselelmarknad - hm, vilket jippo - bara skräp men ändå går man och tittar och tror att man ska göra livets största fynd.
Nåväl, barnen gillar det och jag får väl bita ihop - Bara man kommer iväg så går det väl bra. Det värsta är innan. Jag är ju en hemma-räv så jag har ju alltid lite ångest över att lämna hemmet.

Inga kommentarer: