onsdag 28 juli 2010

Bäst igen!

Som sagt! Bästa grannarna.
Med dagens ÖA fick jag en påse hembakt matbröd. Vilken underbar morgon. Va glad man kan bli för en sån present.
Solen skiner idag och varmt är det också. Idag är det gräsklippning på schemat. Rickard snickrar på bryggan och jag vet inte om vi åker ner i eftermiddag. Farmor ska dit så då kanske vi hänger med.
Idag har jag bokat tid (eller ombokat den tid farmor beställde) för att plocka jordgubbar hos Bengt i Överå. Det blir på fredag! Då ska vi äta jordgubbar tills vi spricker. Det ska bli gott! Synd bara att att jag inte får äta så mycket eftersom det har en förmåga att klia i min mun... men några gubbar ska jag nog sluka iaf.

Igår va jag i Docksta, krattade och kapade brädor som skulle bli ved. Målade även några konsoller... vi behöver en hylla till eftersom köket "växer".
Imorgon blir det kanske IKEA - köpa lite bestick, madrasser m m... köp å köp, ja hör int anne - som EMIL i Lönnebergas pappa sa. Tur att lönen kommit - å när den har kommit så är det dags att betala räkningarna, hm, inte lika kul!
Dags att kika in på nästa blogg... uppdatering på timmerstugebloggen

Häromdagen så ordnade Axel och Oscar middagsbjudning på vår altan... grabbarna bjöd på tacos. De va med och handlade och sen hackade de grönsaker och dukade fint... en riktigt trevlig bjudning... här kommer några bilder:
Salladens ska slungas... veva veva...

Det va mycke gurka som skulle hackas... ett glas dricka ska man ha när man lagar mat..

Välkommen till bords... I efterrätt blev det citronmarängpaj...


Inga kommentarer: