torsdag 22 juli 2010

Dagarna går!

Så är det redan torsdag och snart helg igen. Jag har varit på simskolan varje dag den här veckan och sambon är i Docksta och jobbar. Låååånga skift varje dag - kommer inte hem förrän sent varje kväll och åker tidigt på morgonen. Kika in på Timmerstuge bloggen så finns det kort på vad som föresgår där nere.

Det har varit fantastiskt väder och man kan inte annat än att njuta. Ikväll skulle jag och Anna ta en promenad i det strålande vädret... solen kom tillbaka efter en regnig eftermiddag... allt väl ända tills vi kom till präsåkern... DÅ såg vi de svarta molen vi hade bakom oss... bäst att vända om och med raska steg så bar det av hemöver igen... vid korsningen in mot byn kom en blixt och en smäll... inget vidare att vara ute i såna åskväder. Vi la benen på ryggen och sprang... det störtregnade också - tur att vi va så pass nära hem som vi va.
Det blev en varm dusch och ERNST i soffan - Alltid lika trevligt att titta på!!

Nu börjar det ge skörd i växthuset iaf... första gurkan är intagen och snart har vi mumsat upp den också.Hoppas att tomaterna snart blir röda... de är som godast när man får mumsa i sig dem direkt, solvarma och direkt från kvisten.
Kollade hur det stod till med morötterna också - åh va fina och goda de va men än måste de få växa till sig lite mera men som sagt - mycket goda!!

Dags att logga över till nästa blogg... äntligen har man nåt att skriva där också!!

logga ut o logga in....

Inga kommentarer: