söndag 25 juli 2010

Bästa grannarna!!

Att få bo på världens bästa plats är få förunnat och att dessutom ha världens bästa grannar... Vi har båda - Igår fick Axel lyckan att få hänga med Gullik på en MC-tur till Bredbyn - gissa om han lyse när han fick sätta sig på den snygga motorcykeln??!!
Som vanligt så va Rickard i Docksta och slet med bryggan - till sin hjälp hade han sin pappa. Tur att det finns hjälpsamma personer! De är inga kortpass de gör där nere. Vi hade också tänkt att åka ner men det blev inte så - farmor skickade med lunch och sen hade hon gjort en super god middag som vi fick äta hos dem på kvällen.
Innan vi letade oss hem slank vi in på Faktorsvägen - såg att det brann en eld där så vi anade att de hade trevligt värre... Badet va också uppvärmt men vi valde att stå på sidanom och mata "småknortarna" istället. Efter en stund stack vi hem och spelade Löjliga familjen, Oscar skulle nämnligen sova över hos Axel. Efter ett spel och jättetrötta barn så blev det kväll i den här stugan.
Rickard och Jag skulle försöka se en film men han somnade hela tiden så det va nog bara ett att göra - Gå och lägga sig.

Idag är det regn, regn, regn... inget vidare uteväder men vi ska ändå ner till Docksta och försöka hjälpa till med lite uppstädning efter veckans rabalder... Nåt kan man nog hjälpa till med. Kratta lite sågspån och sånt...

Grabbarna tar med sig kussen också så då får de lite leksällskap.

Dags att packa allt som ska med inför dagens äventyr... På återhörande!

Inga kommentarer: