onsdag 7 juli 2010

Lägret är igång!

Idag har vi installerat Axel på Harpsjölägret... Verkar gå hur bra som helst. Han har då inte hört av sig och kl är snart 23...
Många sprattliga barn i det tältet!!

En stor eloge till ALLA som arrangerar lägret - fantasin flödar och vi fick oss många härliga skratt på lägerbålet.

Vi fick oss några timmars sol och bad i Vika iaf... bäst att passa på. Klippte gräset först och sen blev det bad.

Tur som man har så fick jag sill och pärer hos Anna... alltid lika gott när det är varmt väder.

Imorgon drar jag till Umeå och hämtar hem sambon - måste även köpa lite presenter till Nils... Sen blir det väl lägerbål och lägesrapport från läger pojken.

Så va det ju dagens födelsedagsbarn - GRATTIS Nelia... 5 år - Stora tjejen!! Å så har vi ju "snygg-Åke" - fyller ju också år idag... Fick en fin sång av lägerradion ikväll!!
GRATTIS till Dig också.

Bilder från dagen finns men de kommer i en samlad kavalkad en annan dag - ids rakt inte föra över nå bilder ikväll. Nu ska Nils och jag gå och sova... lovade att jag skulle lägga mig med honom men förmodligen sover han redan.

----
Varför tror vissa att de äger världen? Varför får vissa vara hur ego som helst... ? Skulle det inte vara olagligt?? Jag gillar inte människor som anser att endast "MIN" syn på saker och ting är det enda rätta - alla andra har fel... NOT!! Ingen bra syn på tillvaron om du frågar mig!!
Inte för att vara allt för religiös MEN  - Som du vill att andra ska vara mot dig ska du vara mot andra... eller nåt liknade... LEV efter det så kanske välden blir lite bättre!!

Nu måste jag göra kväll... Tack å hej... ( åh va det är tomt utan Axel, tur att jag har en kille hemma iaf)

Inga kommentarer: