torsdag 18 april 2013

Ser väl härligt ut...

Skickade den här bilden till Fb idag... Satt i väntrummet hos min tandläkare och väntade... å väntade... trodde jag tagit fel dag men så va det inte. De va försenade...
Jag knäppte en bild på en reklamblaska från fritidsresor... låtsades att jag va nån helt annanstans. Det slutade iaf med att jag fick en sjujävla bedövning i kinden... mitt lilla hål lagades och jag gick ut 1600 kr fattigare och med en bedövning härifrån till evigheten. Näsan, ögat, kinden, ja hela höger sidan på huvudet va förlamat... Brände iväg till jobbet i ösregn - jippi! Fy vale va regn kan förpesta tillvaron.
Nu har iaf bedövningen släppt och allt känns som det ska.

Ikväll har vi helgsstädat och haft planering för vårens cykeltisdagar. Har även haft en trevlig pratstund med moster Kerstin... hon blev lite nyfiken på vår resa så hon ringde å kollade läget. Kul!!

Nu återstår det inte mycket av kvällen. Grabbarna sover och jag njuter av lugnet.
Det blev ingen träning ikväll men det är nog lika så bra... man måste få återhämta sig lite också.

Imorgon är det FREDAG!! Känns himla bra. Måste börja fixa med packningen. MEN som vanligt har man väl inga kläder... förhoppningsvis är det väl varmt å gött dit vi ska så man klarar sig med linne, jeanskjol x 14 Det är ju så man brukar se ut på sommaren. Kanske slänger man med ett par leggings och en kofta också... om det blir kyligt. De hörs finnas kläder i staterna också!!

Ja men då säger vi väl så... Ha´re bäst... för det tänker jag ha - går och lägger mig och fortsätter läsa min bok som visst räcker hur länge som helst. Imorgon startar jag upp med en kopp rykande kaffe!

Inga kommentarer: