onsdag 10 april 2013

1+1+1+1+? = 5 eller?

Men god kväll! Igårkväll hade jag värsta planerna för idag... Idag blev det inget som jag tänkt mig. Startade med en snabb/kvick/rask promenad... Bra Katrin!!
Skjutsade Axel till Bredbynd HC - kände mig tvungen att kolla upp pojkens kraxande... å det gjorde jag rätt i, slutade med penicillin... Bra Katrin!!

Handlade lite på Konsum - köpte bl a blomjord... Knallade in på Lunds med mitt presentkort som jag fick när jag fyllde år...Köpte ett fins SNÖ-armband!! Bra Katrin!!

Fikade med farmor... BRA FARMOR att du kokade kaffe!!

Än har jag inte gjort ett enda dugg i hemmet... Dåligt Katrin!! MEN så kom vändningen - planterade om blommorna (blomjord är väl det värsta som finns) Fick faktist en idé åt alla blomsteraffärer - ERBJUD att man får komma till butiken med sina blommor och få dem omsatta!!

Städade övervåningen, dammade på djupet... fy för dammiga sovrum... Renbäddade och skurade... Bra Katrin!!

Jag har även räknat matte med Nils - han tycker att det är svårt och jag ska verkligen göra allt jag kan för att han ska knäcka koden... Nu tar han med sig en extra läxa varje dag för att hinna ikapp. Bra Nils!! 
---
ÄLSKA SOLEN!! Idag har solen värmt skönt så altanen va helt underbar vid middagstid - Grabbarna och jag åt middagen där och jag trodde vi skulle hinna spela ett spel innan det blev kväll men se, de, hann vi inte... (kom lite städning emellan)
Däremot hann Axel och jag spela Den blomstertid nu kommer, han på trumpeten och jag på tvärflöjten. Gud så kul det är när vi kan spela tillsammans...
Varje skolavslutning rinner tårarna när jag hör "den blomstertid"... Den är stark och fin!!

Nä gott folk - den här donnan har surrat klart för idag - jag ska hoppa i säng och läsa min bok... vi får väl se hur många sidor jag hinner ikväll... har en förmåga att somna hela tiden. Tur att jag inte somnar när jag läser grabbarnas bok, fick ett fint tips av Super-Bibbla-Britt-Inger, PELLE-PUCK - en rolig berättelse om en pojke som börjar spela ishockey. Grabbarna älskar när jag läser för dem... MEN hur va det nu,
Jag skulle ju sluta skriva - å det gör jag.... .... ... ... ...

NU!

Go natt

Inga kommentarer: