måndag 22 april 2013

HIPP hurra för LARS idag!

Idag har jag och min kollega hållit kurs för ett gäng pensionärer... Det gick fint!
Jag blev lite längre på jobbet så som tur va kunde Linda ta hem barnen från fritids. Som tack för hjälpen fick hon en god vitvins flaska... hoppas att den kommer att smaka... å det är tillåtet att dricka upp den medan jag är på semester... fast nog skulle jag gärna smaka... för den är himla god!!

Ikväll har vi börjat packa. Det går rätt hyggligt - har bara några funderingar vad mer jag ska ta med mig... MEN det är ju inget U-land vi ska till så det är väl bara att köpa nåt om vi behöver.

Min grannfru tittade förbi ikväll med en underbart god hembakt limpa - jag undrar bara varför jag inte bakar detta bröd själv - filmjölkslimpor är ju bland det bästa som finns!
Vi fick en trevlig pratstund och det kan man verkligen behöva ibland.

Imorgon drar jag till Härnösand - ska på personalträff. Det blir skojsigt!! Alltid kul att träffa kollegorna från resten av länet.

MEN om jag ska orka med det så är det nog bäst att kasta mig i säng. Imorse va jag dödstrött - vilken start på veckan?! Ska man inte vara pigg efter en helgs vila???

HIPP HURRA FÖR LARS idag - ännu en 40 åring... Vi firade Lars i lördags så nu ser vi bara fram emot festen som utlovats... Det blir grejt!!
hittade en bild på Lars från Western festen... det va också en rolig fest!!


Ingen träning för min del idag - jag tar det imorgon... Då blir det en springtur om jag inte kommer hem för sent men det ska jag väl inte göra om allt går som det ska.

Sov gott...

Inga kommentarer: