onsdag 8 juni 2011

Världsbäst!

Att få vakna till en supervarm morgon, gassande sol på en ledig dag. Kan det bli bättre? NIX!! Axel cyklade till skolan idag, bäst att passa på för snart är det ju sommarlov!! Han tog med sig kusin Oscar också! Tänk va stora de ska känna sig!
Jag har grejat på här hemma, klippt gräset bl a. Nils och jag kom på att vi skulle bjuda Bakfickan och 4-5års gruppen på glass... det va uppskattat vill jag lova. Vi köpte även några ballonger som alla fick - lite roar de små.
När storgrabbarna kom från skolan drog vi till Vika - bättre badtemperatur den här gången och inte blåste det 80 sekundmeter heller.
Efter badet (Jag badade INTE) så va det en snabb middag och sen över till Bredbyn på träning. Nisse hade turen att få stanna hos kusinerna... Där va det fullt pådrag med betonggjutning så nu är han helt införstådd i hur det går till.
Bilen är ju skitig hela tiden så den fick sig en omgång både ut och invändigt.
Sommarlovs tårtan som jag gjorde på morgonen gjordes färdig ikväll. Hoppas att den blir god. Måste bara toppa med lite bär som jag ska fixa imorgon. Gissa sorten?? Röda fina ska de vara...

När grabbarna va i säng och allt va lugnt så kom jag på att nu jäklar ska här planteras så det ser ut som sommar runt bron iaf. Ut och mata myggorna och nu är mina trötta, trångbodda plantor i bättre krukor, om det blev nå bra vet jag inte.

Imorgon blir det jäktigt... hem från jobbet och sen är det i princip bara äta och skicka Axel till skola igen... Bussen går väl vid 18-tiden så vi har inte så många minuter på oss. Jag tog helt enkelt och gjorde maten klar redan nu, känns lite knepigt att koka potatis kl 21.
Hur som helst, kenpigt eller ej, nu äré gjort å jag ska gå och lägga mig!

Inga kommentarer: