fredag 3 juni 2011

Kan int bli bättre!

Vilken kanon dag vi har haft. Började dagen med att frissa oss i Bjästa. Alltid lika skoj att träffa släkten och alltid lika nöjd med resultatet.
Sen for vi till stan och köpte nya skor till killarna. När vi ändå va på andra sidan stan (fel sida) så passade vi på att dra en sväng på ÖB - hittade vattenpistoler som de ska ha på vattenkriget nästa vecka nere i skolskogen.
Har även köpt lite grejsmojs till husvagnen - måste ju börja rusta inför sommarens äventyr.

Vi gjorde även en sväng på stan och där blev det inköp av tält inför Harpsjölägret... Nils shoppade en ny cykelhjälm. Bara schyssta köp. Min hög blev rätt så lite - närmarebestämt obefintlig - men så är det väl för mammor. Några engångs artiklar och sköljmedel va vad jag kom hem med.

Detta tog oss hela dagen och vi brassade iväg hem. Glömde att köra in på Flugger men det tar jag till veckan istället. Där skulle jag köpa linolja och tjära för att kunna börja med brygg-målningen.

Ikväll har vi ätit grillade starka korvar hos farmor och farfar... god efterrätt och sen en cykeltur i den sköna kvällen... En lång underbar dag tillsammans med mina barn. Åh va kul vi har haft.


Inga kommentarer: