torsdag 12 juli 2012

Trögt

Dagarna går - inget badväder och grabbarna börjar att tröttna på det här TRÅKIGA VÄDRET. Själv har man ju massor att roa sig med - tvättstugan är ju bara en plats man kan ägna några dagar - Prisa gud för luftavfuktaren - hur skulle det annars torka??

Hade allt vari som vanligt hade vi dragit till Åsele idag - MEN i år blir det ingen markand och inget campande... trist men Rickard måste jobba så då blev vi hemma till barnens stora förtvivlan. Hade först tänk att dra husvagnen till Mellansel den här helgen, för att barnen skulle kunna bada och det skulle bli nåt annat... men det känns inte så lockande med nåt bad i det här vädret.
Vi blir hemma.
Jag känner mig verkligen som den tråkigaste i världen - går här hemma och viker tvätt. Örngotten är så strykta så man kan använda vecken som brevknivar.

Jag har läst lite inlägg på bloggar och på FB och alla skriver samma sak - VÄDRET... Verkar som om alla är väderberoende. Sommaren kommer väl men frågan är bara NÄR.

Nog om detta!
Igår tog vi en sväng på några loppisar - gjorde inga större fynd men grabbarna fick sig en utflykt iaf. På kvällen spelade R,A och N tennis - jag åkte också dit en sväng men eftersom det finns miljardes små bitande idioter i luften så kan man inte vara utomhus när det är fuktigt och vindstilla. Man blir uppäten av en tre millimeter stor varelse.

Idag blir det gräsklippning om det inte kommer regn - synd bara att jag har fått nåt haveri på min styrklippare - konstigt, de lever sitt eget liv - Sist jag använde den fungerade den perfekt och nu startar den ICKE - men vi får väl ta åkklipparen istället.

Ajöss!

Inga kommentarer: