söndag 1 juli 2012

Deprimerande

Om jag oftast skriver positivt så känner jag mig rätt deppigt just nu. Halva sommaren har gått och det är ösregn varenda dag. Nu får man hoppas att det blir bättre.

Idag har jag bokat Sollefteå Camping några dagar. Det blir mamma-barn semester.... Barnen är helt lyriska. Som vanligt tycker jag att det är svårt att packa. Men det blir väl som vanligt. Några kjolar, leggings (annars fryser man väl ihjäl) några toppar och en varm kofta... sen är det väl klart!

Igår va det en riktig tråkdag - regn och trist väder hela dagen. Orkade inte göra nåt, gick omkring och plockade lite men fick inget riktigt gjort. Vi gick till farmor och såg på Sommarkrysset - det va kul... lite sällskap.
Kände mig så otroligt ensam - och ville bara att Rickard skulle komma hem... det är inte ofta som jag inte tycker att det går bra att vara själv men igår va det en sån dag.

När jag skulle gå och lägga mig höll jag på att rensa lite på telefonen och så råkade jag trycka ok innan jag förstod vad jag okejade... inte bra - jag råkade radera alla bilder jag har på kameran... IDIOT - Men det är väl bara att knäppa nya bilder och glömma de där andra. Tur att några är överförda hit på bloggen. Då finns de kvar iaf.

Inga kommentarer: