tisdag 3 juli 2012

Hemma efter en semestertripp

Nu har vi genomfört vår mamma å barn semester. Anna och jag tog husvagnen och landade i Sollefteå... Åkte på söndag och startade med ett biobesök... Ice Age 4 med 3D... rätt kul men kanske inte det bästa jag sett.
Badade på Risöbadet när solen sken, shoppade lite när det kom moln... Lunch i vagnen och sen tillbaka på badet. Bowlade och åt en supergod middag på Toledos.
Knallade hem i ösregn och spelade spel och såg på film.
Idag har vi gassat i solen och barnen har badat hela dagen.

När vi kom hem så va vi alla lite mosiga - MEN ett kvällsdopp i Vika gjorde susen - då höll de sig vakna under hela Allsång på Skansen också.

Grabbarna har gått och lagt sig för att vara pigga och alerta inför morgondagens äventyr - Då börjar nämligen HARPSJÖLÄGRET - Tältet är på plats - Tack Linda för att du fixade det när en annan va å semestrade. Imorgon förmiddag ska vi dit och fixa med madrasser och sovsäckar - sen blir det konsum för lite läger proviantering. Å imorgonkväll blir det LÄGERBÅL!!

Det tar på att campa - men roligt har vi haft och det kommer vi att minnas länge... för allt går inte smärtfritt vill jag lova.

  • ÖS-REGN är inte kul.
  • Ett tvärt påkommet magknip kan få vilken mamma som helst att tro att magsjukan är på G
  • Bowla me en Näsströms pojke
  • Fundera hur man får ut en 6m lång husvagn från campingen
  • FIA me KNUFF -

Nåväl - allt har gått bra men som sagt - nåt att minnas!!

Ha en trevlig kväll allihopa - Det är nog sommar på gång iaf - det hettar på mina axlar - det är ett tecken på att solen har varit framme... Jag har badat - om än i tempererat vatten... så har jag dock doppat mig och höll inte på att dö.
Jag ska ut och hänga en tvätt - måtte det inte locka fram mera regn... nästan så jag funderar på att hänga den inne...
Men jag chansar!

Inga kommentarer: