måndag 16 juli 2012

Hur blev det...

... med sommaren som skulle komma idag??

Vi startade dagen med simskola iaf. Full fart i bassängen och imorgon tar vi nya (sim)tag.

Efter dagens äventyr i Mellansel så blev det lunch och en sväng till Vika - jag höll på att frysa ihjäl mellan varven men Axel, Nils, Oscar och Nova badade för fullt.

Middagsbestyren är lika besvärlig varje dag - fantasin är rent ut sagt urdålig. Jag hade ganska mycke mjölk så det fick bli plättar idag. Gjorde en rejäl laddning som både åts idag och som jag frös in - bra att finna när vi ska till Sollefteå - Plättar i husvagnen är kanonbra!
Axel har längtat i flera dagar efter pastasallad så jag fixade en sån också som vi ska äta imorgon.

Kom på att Axel och jag skulle springa idag så vi bestämde att vi skulle ta en sväng... Hör och häpna, lillebror ville också springa så vi drog iväg alla tre. Nisse va riktigt duktig må jag säga. Efter vår motionsrunda blev det ett besök på Skorpeds bageri och café. Maja och Maria - vilka tjejer. Välordnat och gott på alla vis, 10 av 10 möjliga poäng!!

När vi kom hem hade jag fullt på bänken och började diska undan efter all plättstekning och pastasallads montering. När jag ändå höll på så började jag städa skafferiet. Oj, så mycke skräp som blir kvar... ett kex här och några makaroner där... en halväten kexchoklad och några tunnbröds smulor i en påse... MEN det värsta av allt - en skiva lingongrova som hamnat längst in-under-bakom... NOT GOOD!!! Nu är det iaf rent och fint i skafferiet. Fåglarna får sig ett riktigt skrovmål imorgonbitti.

Va duktig man känner sig när man gör sånt där. Jag har även packat lite torrvaror i husvagnen... Man måste ju vara rustad inför kommande vecka.

Dags att göra kväll - ska upp i gryningen och köra 4 badsugna barn till Mellansel.Fortsätter det i den här takten blir det dyrt på fredag med alla märken... MEN duktiga blir de!
Undra om BADKORVEN ORVAR dyker upp?!
Tyckte se han figurera i bageriet ikväll... fast det kan ha varit nån "look alike"!

God natt alla glada!

Inga kommentarer: