fredag 6 juli 2012

En natt på backen!

Jag har sovit min första natt på HARPSJÖBACKEN . check!

Lägerlivet får var och en uppleva den här veckan. Igår kväll efter lägerbålet ville kusin O hem... Axel kände väl att det också va lockande men lillebror va däremot inte sugen att åka hem... Vad göra?? Jo, jag cyklade hem, riggade om, borstade tänderna och förberedde mig på en natt i tältandets tecken... Till Helena Bromans stora förvåning... det hade hon nog aldrig trott om mig ;-) Hon till och med utlovade en gratisglass till Axel om han lyckades få mig kvar i tältet till morgonen... Vad har man då för val???
Vi kröp ner i sovsäckarna och skulle försöka sova... inte det lättaste när alla tisslar och tasslar i tälten. Svårt att komma till ro även om det varit en späckad dag på lägret.

Vi somnade tillslut och detta va nog den längsta natten i mitt liv - Vaknat ca 25 ggr... frös som en hund - ingen vidare sommarvärme om nätterna.

Vaknade vid 3 och tänkte att nu borde det snart vara morgon - NOT... försökte somna om och efter några timmars vaknande och sovande så va det morgon. Det rök i värmaren och Jerry hade kaffet på G... Bredde mackor till alla lägerbarn och helt plötsligt va nattens kyla ett minne blott.

Ikväll är det nattäventyr på schemat - spännande som tusan - har förberett en massa gjejsmojs så vi är laddade till tänderna!

Nä, nu är det ut i solen som gäller - ska bara på konsum och införskaffa lite "medicin" och lite ingredienser för dagens middag!

Bilder kommer imorgon från äventyrskvällen!

Inga kommentarer: