söndag 15 juli 2012

Ensamt!

Här sitter jag i min ensamhet... Igår blev det ett besök på Åselemarknad. Det va sig likt... rökta korvar på längden och tvären, neonfärgade linnen och superputsmedel till försäljning.

Grabbarna köpte sig några fula masker... MEN tivolit stängde p g a - VADÅ???? Lite folk eller dåligt väder... Stängt va det iaf till barnens stora besvikelse.
Jag shoppade en ny börs... känns nästan lite otröjsamt att byta - "vi känner ju inte varandra än". Försäljaren hade aldrig sett en så tjock börs som jag hade - man har ju medlemskort i alla butiker. Alltså blev det en börs med många kort fack.
Jag köpte även några flöten och fiskekrokar - en trägaffel och en flugpenna. Det är lätt att låta hundralapparna rulla när man är på marknad. Fast nog är det kul att gå där å spana.

Vi tog en sittning på "cääämpen" - trevligt, fast nog är det roligare när solen skiner. Tur att vagnarna är så rejält tilltagna att man ryms. Många Skorpedsbor träffade vi på, några lite mer rund under fötterna än andra.
Axel och Nils fick stanna hos Robban och Linda - och idag åks det karuseller... Kul för dem att de fick en del av marknadslivet iaf.

Idag vaknade jag helt ensam i huset. Det känns så konstigt. Gick till farmor och fick frukost och sen fick jag besök av väldens bästa data support och tv-fixare - OVE. Vi har haft nå knas med kanalerna de senaste dagarna och det är allt annat än hemtrevligt. MEN nu är det fixat - tur att vi har Ove - skulle inte klara mig utan honom.

Idag åker Rickard till Norge en sväng - vet inte om jag ska skjutsa honom till flyget eller om han tar sig dit på annat vis.  Grabbarna kommer väl hem fram på eftermiddagen...

Solen låter vänta på sig även idag - såg en ljusning för en stund sen men så kröp den bakom molnen igen... Hoppas att det blir bättre till nästa helg då vi drar till Solleftå och Nipyran.

Ja ha... vad ska man nu hitta på... tror jag drar fram min symaskin och syr färdigt gardinerna till husvagnen... Måste även packa lite nödvändiga saker. Har kommit på att en stavmixer inte är så dumt i campingutrustningen!

Life is good...

Glöm inte att imorgon smäller Maria och Maja upp portarna för bageriet -

Inga kommentarer: