onsdag 4 juli 2012

Let´s dance på Harpsjöbacken!

Nu har det dragit igång på riktigt... Harpsjöläger och lägerbål - fast i fyrtakt... Japp, så va det - inte alls samma trallande som de senaster 45 åren (eller va det nu är) MEN det ska nog gå bra...

Jag min klantskalle glömde telefonen hemma så inga bilder blev knäppta... om jag inte får några på mms från Anna.

Lägertröjan va snyggare än någonsin... TURKOS! Bra val må jag säga!

Som vanligt blir man lika imponerad av alla som medverkar på lägret - så duktiga och proffsiga. Nu återstår det att se om grabbarna lyckas somna i kusin-tältet... Axel och Nils är så olika - Nils sjunger och showar för fullt när lägersångarna är framme. Axel står och STÅR... små sjunger lite men inte mer än nödvändigt. Sova eller inte - spelar inte så stor roll - De är härligt på backen och vad gör väl det om man längtar hem... Det står en svart Volvo här ute, startklar att hämta hem ett mamma-längtande barn. Finns det nån som har förståelse för det så är det jag - Tänk vilken fegis jag va när jag va liten - ville inte alls sova borta, hur kul det än lät.

-------------------------------

Barndomsminnen
Jag minns när jag fick för mig att jag skulle sova hos farmor en gång... jag packade och packade... allt möjligt skulle med. Mamma och jag åkte till farmor, lastade ut allt och innan mamma skulle åka hem så hade jag ångrat mig... in med alla grejer i bilen igen och så for vi hem!

----------------------------
Ja, så va och är jag - gillar bäst att vara hemma. Hur som helst - Jag hoppas för pojkarna att de kommer att sova där... Att övervinna spänningen!
Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag stöka undan lite här - har lite att fundera på inför äventyret som vi ska vara med om på fredag natt... Ska bli så kul, fast det är TOP SECRET!!!! Det är kul att bo i Skorped!!

Natti natti!!

1 kommentar:

Mia sa...

MEEEN Darling!!! Det växte ju bort, så måna nätter vi tillbringat tillsammans... :-d