onsdag 11 april 2012

Ösregn...

Sällan uppskattas ösregn mer än nu... Det betyder att den förr så vita snön är på väg bort. Nu verkar iaf gatlyset fungera igen - det ger resultat att klaga!

Idag hämtade jag kusinerna Oscar och Nova. Linda jobbade och vi tyckte att de kunde lika gärna vara här och leka... sagt och gjort.
Det ritades och pysslades - fikades och spelades musik... återigen på min spotify... så om nån har sett att jag har lyssnat på mycke Eddie Meduza på sista tiden så är det alltså inte jag. Till min stora förtjusning så gillar grabbarna även Ulrik Munther... Tack å lov... MEN det är kul att det spelas musik - det gillas.

Vi har grattat och fikat hos Maria ikväll - visst va det en fin tårta... hon hade bakat och fixat med allt själv.
Nu återstår det inte mycket av den här dagen... ska packa ihop och göra klart inför imorgon. Grabbarna ska till mormor och jag åker på jobbet. Har en hel del som ska redas ut efter dagens alla telefonsamtal till höger och vänster.

Det är bra med mobil-jour...!

Svaret på vad det är för djur som springer runt här kommer inte imorgon... vi har lite tekniskt strul... men det kommer.

Har även hört att nallarna har vaknat till liv. En med rejäla 48or har traskat mot Skalmsjö... nu får man ladda bössan om man ska ge sig ut i skogen... ha haaa... När gjorde jag mig en skogspromenad senast?? Nåväl - de verkar fräcka alla vilda djur, traskar och går på folks gårdar, så lite pepparspray i fickan är nog inte att förakta.

God kväll!

Inga kommentarer: