tisdag 24 april 2012

Inlägg 2001

Nu har jag passerat 2000 inlägg på bloggen. Jag blir rätt förvånad över att jag fortfarande håller på. MEN det har blivit som ett sorts andra hem eller ett första hem på nätet. Det är min sida och jag skriver precis vad jag vill. Det är en härlig känsla.

Nu har jag suttit och fixat med försäkringskasse papper - man har ju föräldrardagar att ta ut så det måste göras med ett visst förnuft... Helt plötsligt insåg jag att mina två VAB dagar i februari inte va klara. Jag har skickat in papper från skolan, det som intygar att han verkligen inte varit där men jag har inte skickat in de andra pappret... eller det digitala pappret.

När jag ändå var igång så kom jag på att man måste deklarera. Eftersom man inte har nå mycke aktiespkulationer så gick det lätt att E-deklarera. Jag fick till och med se på ett ungefär vad jag kommer att få tillbaka på skatten. PRISA GUUUD... det kommer en skatteåterbäring!!! 

Idag när jag kom på jobbet och startade datorn så fick jag se den här bilden, Google har alltid nåt nytt och idag va det lite kul, det var en dragkedja... Drar man i den så kommer man till info om vem som utvecklade blixtlåset/dragkedjan. Undra vem som hittar på allt??



Nu borde jag gå och lägga mig. Jag är klar med alla papper, har talat med pappan i huset och har även en stor hög med papper som ska sättas in i en pärm i morgon... mitt värsta... å ändå jobbar jag med papper och pärmar?!

Sitter och funderar på om jag ska idas svara på herrarna som skrev i dagens tidning... Har ingen vidare lust men de har ju tydligen inte fattat någonting.
För oss handlar det inte bara om att skolan läggs ner, vi är rädd för alla andra effekter... skolan, affären, banken, bussarna o s v... Vi tänker olika, så är det bara. Jag tänker rätt och de tänker EGOISTISKT om jag får tycka - å det får jag - för som jag skrev, det här är min sida och jag skriver precis vad jag vill. Tycker vad jag vill. Läs om du har lust - annars låter du helt enkelt bli...

Imorgon hoppas jag på sol - Jag blir så glad av sol - å nu vill jag bara vara glad!!



Inga kommentarer: