torsdag 5 april 2012

Första dagen...

... på resten av påskhelgen!!

Skärtorsdagen är över - det "gamm-snöge" ute. Har nog kommit en si så där - 3- 4 cm. Kul?? NOT!

Efter en kulinarisk våffelmiddag knallade jag över till grannarna på Faktorsvägen... surrade lite och fick mig ett glas vin...

Jag håller på att grädda ett pajskal tills imorgon. Ska bli spännande och se om de blir nå gött... har fått receptet av värsta mat-mamman-maria... Återkommer med bild på skapelsen imorgon. Borde nog koka några ägg imorgon också.

Kuriosa-klubben
Påsken 1991 lärde jag mig att äta kaviar... Det va på den tiden Tommy Hellström (som då va helt okänd för mig) bodde på Konsum - Vi hade målat ägg hos Annica L och skulle med skotern till Stationsberget... Vi svängde in hos Hellström och där provsmakade vi äggen...
Vad mer som hände den där kvällen minns jag inte... åren går... men jag antar att det blev ett trevligt grillande och surrande i vanlig ordning och en rätt ostadig färd hemöver. Jo, nu minns jag - vi drack något mycket speciellt - Creme de minthe med renat...50/50 Då va´re gott - undra vad man skulle tycka om man provade det nu?!

Dagens konstaterande:
Ganska kul med facebook - livet går som i repris. Man ser när gamla klasskompisar lägger ut bilder på sina barn som ser exakt ut som dem själva i den åldern. Kommenteras av andra klasskamrater... och vips så vaknar minnen till liv... nåt som legat gömt i det förflutna... Kul att minnas - ett ålderstecken när man njuter av dåtid?? Ingen aning men jag är FÖR!



Vi ses imorrrrn!!

Inga kommentarer: