tisdag 3 april 2012

Mot hemligt mål

Ja, så var det full rulle rakt mot påsken. Jag har fortfarande inte hämtat nåt påskris - kan bero på att det snöar hela tiden... Idag kom det stora lapphandskar från himlen. Aprilväder till 100%

Idag så kom jag på att jag hade på tok för mycket hår på huvuvdet... slog en signal till Bjästa och JAPP - där fanns det en klipptid till mig. Så nu är det klippt och färgat... Jag kan alltså ge mig iväg till mitt hemliga mål imorgon - Det blir förmodligen en toppendag. VART?? Det berättar jag om imorgon. Tur att jag fick lite ekonomisk förstärkning när jag fyllde år... kan komma väl till pass!

Det är tunnt i bloggandet - händer inte så himla mycket... MEN vänta bara till våren gör entré... Då kanske det finns lite mer att skriva om - just nu går man bara å väntar på att gräset ska grönska och fåglarna börjar kvittra på riktigt!
Imorgonkväll ska jag påskpynta - Tur att påsklådan inte är så stor. MEN en fin duk på bordet och några gulliga kycklingar... Å så den stora påsk-hönan fylld med GODIS!!!  Då blir det påsk i huset.

Dags att kasta sig i säng... fast är jag så trött?? Njaé... men det är jag förmodligen imorgon om jag inte gör slag i sak och nattar mig själv...

Måste skicka ett tack till alla kuliga FB-hälsningar igår... små ler åt vissa än. Fick även en riktigt rolig dikt av vår egen präst... Han är en riktig poet... eller vad säger ni:
 
Till en bildad dam med stuns
som sprider bildning i vår stad
kommer med elektronisk duns
en enkel rimmad rad

Med hjärta för vår by
och solsken i blick
med strålande hy
och i repliken kvick

...
du sprider glädje var du går
och ger hopp och tröst
så här du min hyllning får
du tös med ack så vacker röst


God natt alla vänner och bekanta...

Inga kommentarer: