tisdag 10 april 2012

Klantskalle

Jag lyckades böta ner min telefon idag... KLANTSKALLE!!
Det resulterade i att den DOG!! en stund iaf... har gjort en massa upplivningsförsök... men NOT... Testade svägerskans batteri men då blev det riktigt galet - först blev hela bildskärmen upp och ner... sen blev allt upp och ner fast spegelvänt (mysko)... sen DÖD...
Nu har det fått vila på elementet några timmar och förbaske mig tror jag inte att den lever igen. MEN man vet aldrig. Den kanske bara gör en sista suck... vi får väl se vad som händer imorgon.
Det är ett elände när telefonerna inte fungerar - man är i ett himla behov av dem iaf. Känner sig helt naken när man inte har den... tur att det finns lite reserver  att ta till...

Vädret är verkligen också DÖDs trist... regn och snö om vart annat. Tur att påsken va så fin som den var. Min fina, nytvättade bil... är inte längre så fin... det är verkligen GRISIGT efter vägen.

Gatlyset va lika mörkt ikväll så nu har Öviks Energi fått sig ett klag-mail... vi får väl se om de ids göra nåt åt saken.

Ikväll har vi haft mys-besök av farmor. Alltid lika roligt när hon tittar in en sväng. Såg lite hockey, drack kaffe och mina nybakade bullar. Jag visste väl att vi skulle behöva bullar!

Nu är det operation plocka disk, hänga tvätt som gäller och sen hopp i säng. Det va verkligen tre trötta som vaknade imorse. Kunde inte riktigt somna igår kväll - fattar inte det, har inte sovit super länge då vi varit ledig.
Alltid uppe med tuppen och en kaffestund i lugn och ro... Det är livet det.

Imorgon åker tupparna och hönorna ner till källaren igen - Inte lätt att vara påskpynt - Har inte många dagar på sig att visa upp sig.

Natti natti!!

Inga kommentarer: