söndag 15 april 2012

Helgen är härlig

Vi har haft en himla bra helg. Rickard har kommit hem... Trevligt med fullt manskap i hemmet.

Igår blev det både kryss, och promenad... rensade bort alla kvistar som stormen Dagmar rev ner... Majbrasan kan bli stor i år!! Rickard började rensa bort vårt vedföråd som rasat... trist jobb men det blir bra. Mer till brasan!

Skulle försöka få till nån mat och insåg att det skulle räcka till fler. Som vanligt är jag bäst på oplanerade middagsbjudningar. Med lite hjälp fick jag till en trerätters middag. Provade ett vitt vin från chile som hette Carmen - det va toppengott.

Idag har vi vinglat runt lite på byn och gjort oss en utflykt till Sollefteå för ett smärre förvärv... Rustad inför sommarens camping äventyr. Det blev middag på Nipan... trerätters även idag. Träffade på tre Skorpedsbor som också va hungrig.

Fick besök av familjen Hellgren på kvällskvisten - barnen lekte och hade skoj... Vi vuxna fick surra lite - kaffe, ost å kex... Trevligt värre.

Nu är det bara att ladda inför en ny arbetsvecka. Ska blåsa iväg på Team sportia och byta mina träningskläder som jag köpte förra veckan - Tajta å fina kläder men fel färg...

KOM IHÅG att polisen har det knapert i semesterkassan och ska försöka fånga in oss fartsyndare denna vecka - LÄTTA PÅ GASEN... så är det kanske DU som får lite mer pengar att använda på semestern.

Natti natti!

Inga kommentarer: