måndag 9 april 2012

Cyklande snyggingar

Nu är det nåt stort på gång (igen) Det är jag ganska så säker på...

Idag såg jag två prydliga killar, vit skjorta, väst och fluga? Ja, de va då elegegant iaf. De kom cyklandes på en tandemcykel och framför sprang en annan prydlig kille med kamera... Jag anar att det snart kommer nåt nytt på musik-fronten ala Wake Up... Det finns en parameter till... Det är skollov och då brukar det komma nåt nytt på youtube... Vi får väl se...

Vad som däremot lyser med sin frånvaro är GATLYSET! ÖviksEnergi verkar ha nåt fel på tiden - här är det kolsvart ute och så har det varit en tid... TÄND LYSET i tid!! Vem bryr sig att det tänds vid halv 10?

Här är det laddning inför imorgon - jobb och fritids... Grabbarna har redan gått upp och jag har dragit en repa med dammsugaren. Plockat undan och hängt en tvätt...  Än fast kl bara är nio så är jag sugen på att gå och lägga mig. Vad är det som är fel på mig??? Har inte ens haft en hård helg med sena nätter... Gammeldomen??

Jag har iaf frysen full med kanelbullar och jätte-mega-semelbullar... som inte ska bli semlor utan bullar att bre smör på... Jag och Axel gillar dem men Nils förstår inte hur vi kan äta dem.. Tänk så olika det kan vara.

Vi har påskat klart för den här gången - en bra helg med många gjorda saker. Solen har till och med lyst på oss. Nu är det väl bara att inrikta sig på nästa långhelg... sista april... två härliga dagar att lata sig på.

Jag säger tack å go natt...

Inga kommentarer: