onsdag 26 februari 2014

Vårstädning...

Det fortsätter att droppa från taken och nu va visst Vasaloppet i farozonen också... snö finns men det kommer vatten underifrån... första året Vasaloppet går på vattenskidor?? 
Nu är det iaf bestämt att de kör som planerat och jag säger bara tack gode gud att man inte har nån startbiljett till detta vansinneslopp... 9 mil i snöslask... Nej tack - detta lopp avnjuts från tvsoffan!!

Här har det städats lite idag... ja, en helt vanlig onsdag, tvätt och städ... ovanligt?? Nej, precis som alla andra dagar kan man säga.
Tog fram min schyssta fönsterputs grej jag fick i julklapp... satte den på laddning men längre kom jag inte... Det blir putsning en annan dag (putsning, det va besvärligt att skriva, höll på skriva pussning... "pussning en annan dag"..., va ni skulle ha undrat vad jag menade med det??) 

Grabbarna kom från skolan och det blev mat och sen iväg på träning... Medan grabbarna tränade städade jag skrubben, de blir för himla äckligt där inne... damm blandas med blöta grejer... läskigt värre... men nu är det fräscht och fint. 
Eftersom vårat gäng ska på Cup har vi tvättat tröjor och damasker... vilka snyggingar vi ska visa upp i Umeå till helgen.
Jag stannar hemma och bevakar det hela från cup online... 

Axel och jag har spelat tillsammans ikväll - han övar lite bättre på trumpeten om jag är med honom... och jag förstår honom - det är inte alltid busenkelt att hitta rätt i noterna. Sen är det ju så himla kul att spela tillsammans också. Vi drog några låtar och avslutade med "den blomstertid nu kommer"... Längtar tills det är dags att lyssna på den på skolavslutningen

Imorgon är det arbetsveckans sista dag... det är ruskigt vad veckorna går fort... Bäst att hoppa i säng... men först måste jag locka in min lilla söta tjej... Juni är ute och ränner...och det är icke godkänt av mig - katten ska sova inne om natten!

Sov så gott... livet leker och jag har nästan skrattat ihjäl mig idag... Tänk va en snabb kopp kaffe kan förgylla en dag... tänk va vi har skrattat åt ingenting... men ändå så klockrena saker...
 Best friend!! Law Law!! 

Inga kommentarer: