onsdag 19 februari 2014

Borta bra... i Björkarnas stad..

Nu har SV Västernorrland varit ute på äventyr. Vi åkte igår med tåget till Umeå. Premiärtur för mig som inte provat på järnvägen...
Tåget gick i god tid... Vi möttes av våra kollegor som stigit på tidigare... Knallade in på folketshus och träffade en massa folk i från Västerbotten... Kul att träffa kollegor!!

En bra dag med späckat schema. Installerade oss på våra fina hotellrum - rena rama prinsessrummet. Helt okej i min smak. Synd bara att man inte hinner chilla... för det va bara att hoppa i kvällsstassen... och vidare mot middagen.
Vi fick en svampsoppa i förrätt som smakade - ??? typ ingenting...
Vi fick renkött till varmrätt... RÖTT!!! Vilket åkte raka vägen in till kocken igen... vår servitör ville inte att vi skulle steka på köttet för då kunde det få en annan smak... MEN se jag vågar inte chansa att äta råkött nån mer gång - jag har mått på tok för illa efter jag ätit blodiga biffar...
Vi fick som vi ville och jag är såååå himla nöjd att jag sa till - mina bords kamrater också... hade inte jag sagt nåt så hade vi suttit där och petat och behövt smita iväg på MAX innan vi skulle på teaterföreställningen.

Teatern va lite speciell - MOOMS teatern där ensemblen består till viss del av utvecklingsstörda. Mycket duktiga! Handlingen var kanske inte i min smak men vad gjorde väl det?

När föreställningen var slut slank vi in på Lottas krog och tog en pilsner, många glada skratt och galna idéer på kommande kurser eller förmodligen inte kommande kurser för det barkade iväg lite väl...
Hur som helst så hade vi jättetrevligt.
När stället ville stänga så gick några hem och några gick på Bishop och tog en slurk till... man måste ju passa på att umgås när man kan.
Men allt kul måste ta slut... Det va ju en dag idag också...

Hotellfrukost och mera SV arbete... innan tåget gick hem så hann vi snurra runt på stan också.

Det är helt fantastiskt va tåget går fort... 45 minuter tog det att ta sig till Örnsköldsvik. Kramkalas och tack å hej innan jag hoppade av på perrongen och rullade iväg med min väska.

Barnen har fått lyxen att få sova hos farmor och farfar med tillhörande service (skjutsning till träning, mat, gofika och mysfrukost...) Tusen tack snälla snälla ni!! Makalöst va bra ni är - jag har en sån tur att ni finns och alltid ställer upp när det rör till sig totalt!

---
Idag fyller min kollega Karin år - Hoppas att du haft en riktigt härlig dag och jag antar att du inte fått några långkalsonger i present!! 

När man varit på vift och kommer hem så går luften ur... ikväll blir det inte många knop, det tar jag igen imorgon!!

Hemma bäst...!!



Inga kommentarer: