tisdag 22 oktober 2013

ÖS!!

Idag har det varit alla väder - kallt, blåsigt och blött. Nu har det ösregnat sen jag kom hem... va inget vidare och köra hem i denna mörka kväll...

Det blev en lite längre arbetsdag än beräknat... fick lite extra besök och några telefonsamtal som behövde hanteras och då kan man ju inte bara rusa iväg... Jag hade i och för sig ett möte i Bjästa halv fem men dit hann jag så klart inte i tid...
Tur att det finns bra back-up!
Grabbarna va tisdags-snabb... skulle hem till scouterna och miniorerna. Vi hann nästan i tid... bara 10 minuter sen den här veckan.
Eftersom det regnar nåt så katastrofalt så har vi ingen tv bild... det blir liksom väldigt tyst i huset då.

Vi har istället för att se på tv målat bilder - Halloween bilder som blev ruskigare än ruskigast... jag älskar att färglägga - det är ju hur kul som helst.

Nu har jag kollat lite mail och retar mig fortfarande på ett visst Hotell på andra sidan skogen som vägrar att svara på min fråga - SKÄRPNING HOTELL HALLSTABERGET!! Ska ni få nå kunder är det nog bäst att ni ger den service ni utlovar! Efter två telefonsamtal och ett mail så förväntar jag mig en återkoppling men än har jag inte hört ett enda ljud! DÅLIGT!!

Imorgon bär det iväg till tandis med Nils sen på eftermiddagen är det fotografering i Bjästa... Ja, det är nå förjämnan kan man säga.

Jag tackar för idag - humöret på fröken K är som vädret - glad, arg, sur, toppen, botten, nöjd, belåten å lite förbannad, lite lav-jo lite no-lav-jo! En blandning av sött å salt!!
Men va gör väl det - imorgon är det en ny dag och då håller jag tummen att allt blir toppen!! Tjollahopp!!

Inga kommentarer: