måndag 7 oktober 2013

Måndagkväll

Så har veckan rullat igång.
Det har varit en härlig helg med en massa trevligheter. Garagefesten på Nordemans va hur kul som helst. Bra musik att dansa till och god mat.
Vi åkte hem vid tolv snåret och det kändes helt okej. TACK snälla Hasse Forsén som hämtade hem oss. Tusen tack till Anna och Maria som roade våra barn hela kvällen. Ni är helt ovärderliga och så godhjärtade. Ingen betalning ville de utan femhunkan sätter vi in på Byfadder- Haiti kontot! Ni har ett stort hjärta tjejer!!

Söndagen bar det iväg till Höga Kusten hallen i Nordingrå. Där lämnade jag mina tre killar och själv drog jag till stugan. Plockade svamp och skruvade några gips skivor... Sen gjorde jag det jag är bäst på... sopa sågspån och plocka avkap.

Idag har det varit helt vanlig arbetsdag... full huggning hela dagen för att hinna klart innan veckan är slut... Den här veckan kommer att gå fort eftersom jag ska till Härnösand imorgon... Torsdag är en riktig struldag så då gäller det att ligga i.

Killarna har jobbat med läxor och träning ikväll - det är massor att hinna med på kvällarna också. För att inte tala om alla mail som ska skickas hit och dit.

MEN nu ska det mesta vara klart för idag... tror jag. Katten är inne, barnen sover och gubben är på vift... jobbar dubbla skift - ja, han är i stugan och bygger!!

Skänker en tanke till de stackare som har anhöriga i den otäcka båtolyckan - Fy vale va livet kan ta oväntade vändningar - Va rädd om varandra!!

Kramelikram!

Inga kommentarer: