onsdag 2 oktober 2013

Administratör Karlström

En hemmadag kan verkligen behövas... Jag hade tusentals mail att ta hand om så efter min motionsrunda så pustade jag ut vid datorn.
Eftersom vi har Cup nästa helg så är det massor som ska fixas... Sponsorer åt höger å vänster (stackars företagare) men vi tar tacksamt emot lotterivinster och bananer!!
Ringde på Coop forum där min fd klasskamrat Kristian basar och frågade det snällaste om de kunde sponsra med lite frukt till våra idrottande ungdomar... YES! En låda bananer va han beredd att offra - Tusen tack!!
Har även mailat om lite annat ditt och datt. Ordnat med vilka som fixar fika till föräldramötet på skolan nästa vecka... Ja, det är en hel del att ringa och surra om. Mitt i allt så blev det ett samtal om en icke fungerande musikanläggning i gympasalen också men förhoppningsvis så fixar dr Jerry det till helgen.
Jag har i princip hela dagen bara ringt och mailat och däremellan hängt tvätt, torkat smulor och ska försöka mig på att dammsuga. MEN så kom killarna hem från skolan och då vill de ha lite uppmärksamhet så klart.

Det är väl härligt att känna att man lever - tänkt va trist det skulle vara om man inte hade nåt att bry sig om.

Nu blev det iaf en kaffepaus och lite bloggande - Tror baske mig att jag ska ringa å kolla ännu en sponsor som jag kom på nu... Japp - de ska jag göra!!

För övrigt är det en helt underbar höstdag - soligt, varmt och massor av prasslande löv!! Me like!! Nu när jag har accepterat att sommaren kommer tillbaka om si så där sju-åtta månader!

Löv löv!!

Inga kommentarer: