lördag 13 september 2008

Nån läser min blogg!


Nu har det hänt... nån läser min blogg. Trodde att det va mest bara jag som va här inne och skrev och ändrade lite. I och för sig har jag hört att min sambo också hittat hit men han vet ju allt ändå eftersom vi talas vid varje dag på telelfonen.... MEN nu har det hänt! Jag har fått min första kommentar TACK MALIN TASDEMIR Tänk att den skulle komma ända ifrån Turkiet, roligt svar. Bekräftar att man inte själv är helt knäpp.


Lördags kväll och grabbsen sover. Nu vill väl alla veta hur det gick med min lördags-mys morgon.... Full pott - Jag fick allt jag önskade mig. Sov rätt så länge utan att vakna med huvuvdvärk som jag gjort de senaste dagarna. Steg upp med två glada pojkar. Gav dem frukost, hämtade tidningen och gjorde mig en havregrynsgröt.... hur mysig är det kan man undra. Hur som helts så tror jag att jag är nyttig om jag äter gröt. Dessutom tycker jag att det är rätt så gott???!!! Sen fick jag mig en macka och kaffe och ÖA utan en massa tjat och bråk från barnen. Killarna drog iväg upp och lekte och jag fick lite TV4-morron också! Förstå hur bra man kan ha det.

Hur blev det då kl 10.00??? Anders Eldeman eller vad han heter satte igång MELODIKRYSSET Å jag va me!!!!! Kunde kanske inte riktigt alla rader lodrät och vågrät men JAG VA ME´. Vilken morgn, natten bjöd på - 3 grader med tanke på adjöss till sommaren men solen sken på oss idag och det va väl huvudsaken.

Rätt lugn dag med lite stök och bök i växthuset. Skördade lite tomater och två gömda meloner som jag inte sett.... skoj! Ska nog ha lite i växthuset nästa sommar också. Det är rätt kul trots att det är en hel del jobb.

När vi ikväll hade satt och och just skulle slappa lite framför tvn så - BLIPP BLIPP - sms.... alltid lika trevlig - NÅN TÄNKER PÅ MIG!! Granngården bjöd på en pilsner... TACK det säger man inte nej till om killarna går med på att ta en sväng runt byn. Sagt och gjort. En liten öl och lite snacks till SVENSSON SVENSSON.... härligt att bo på landet. Det är så vi jobbar här! Inget märkvärdig utan en liten titt på nån timme och sen kan man spatsera hemmåt.

Imorgon ska vi få oss lite GUDS ORD... Axel och Nils och Emil ska i samlad trupp gå till SÖNDAGSSKOLAN. Det blir bra de´. Själv va jag en riktig söndagsskoleräv och inte blir man mindre klok av att gå där.
Råkade säga idag när jag pratade med en kompis i telefon att - Nils är ju ett år för liten för söndagsskolan men.... då hör jag från tvrummet -Ja inte alls ärj föj liten förj söndasstolan! Så Nisse ska givetvis me´han också!

Nu ska jag gå ner och röja lite! Mycket trevligare att vakna till en tom diskbänk... tänk på det DU som läser det här (ha ha haaa) Å det är inte Malin jag tänker på!!!

Mer läsning åt folket en annan dag! natti natti!

1 kommentar:

Emil sa...

Tjena Katrin!

Schysst blogg du skaffat! Länkar på studs. Se till att länka till Dannes blogg också, vi måste ju hålla ihop inom rörelsen...

Ha det bra, kram