torsdag 25 september 2008

Det gick åt skogen...


...med MODOs match! Såg så bra ut ett tag men men.... nog om detta.

Igår hade jag en riktigt besvärlig dag med Kultur och Fritidsnämnden. Vi diskuterade förra årets internbudget... låter spännande eller hur?! Ingen av oss i alliansen förstod riktigt vad som va bestämt och jag tror att vi kände oss förda bakom ljuset. Vi ställde många frågor och fick många kryptiska svar. EMIL KÄLLSTRÖM - du skulle ha varit där. Vi saknar dig i nämnden!!!!

Nästa heta potatis va bidraget till SISU - folkbildningsräv som man är så håller man ju koll på vart pengarna tar vägen, men trots att man är politiker så är det inte så lätt ändå. Jag uppfattades nog rätt så jobbig iaf. Å det är väl det man ska vara när man är minoritet! Skulle behöva lite mer POWER om det ska bli nåt! Inget beslut togs men den information vi fick retade mig KRAFTFULLT!


Nu går vi med friska tag mot helgen. HELG med JOBB... Vi ska ha cirkelledarutbildning på lördag. Givetvis fick vi tre biljetter till hockeyn just den lördagen - nog är det väl typiskt! Jag hinner kanske se andra och tredje perioden. Axel och Nils ska också me´.

Imorgon är jag LEDIG! Jag ska ha en underbar morgon, det ser jag fram emot redan nu! Eftersom jag kommer att missa lördagsmorron-myset & MELODIKRYSSET får jag väl mysa imorgon istället.


Hej hopp - rimma på de´om du kan!


Inga kommentarer: