fredag 12 september 2008

Helgen är här... och jag har fått tillbaka internet!


Tillbaka igen efter en massa nät-trassel.

Att man kan känna sig så utanför omvärlden bara för att man inte kan läsa sina högst ointressanta mail... ja, några mail är ju kul men de flesta är skräp och en massa erbjudanden man helst skulle slippa. Hela veckan har varit som en enda osäker internet anslutning... som tur är har vi ju data doktorn Ove, skulle inte klara oss utan honom. När jag efter 100 försök testat att få det att funka igår kväll gav jag upp och skickade ett nöd-sms till just Ove. -Kommer i morgon em fick jag till svar -PERFEKT. Tur att det finns människor som förstår sig på dessa maskiner. Nu har han fixat det.... törs nästan inte stänga utav datorn för tänk om det inte funkar imorgon igen.

Idag har vi haft en ledig fredag med lite pyssel både inne och ute. Efter sovmorgon och fruktansvärt trög i starten kom jag igång till slut. Putsat lite fönster, nya gardiner, planterat ljung på bron. Det är tråkigt men sant - vi har accepterat att sommaren är slut.

Kände att det skulle va skoj med lite matsällskap så jag ringde ihop klanen Näsström, delar av dem avböjde men tre kom iaf. Jag gjorde en gratäng med pasta, kyckling i currysås... mums. Jag fick även bjuda mr Ove på mat, bra, med tanke på all tid han lägger ner på vårt nätverk. Jag gjorde även en äppelkaka till efterrätt, den blev också bra, Har jag blivit en riktig husmor?? Nja det vet man inget om.

Nu har då killarna lagt sig och lugnet sprider sig i huset. Trodde att det skulle vara nåt skoj på tv MEN, inte ikväll heller. Tänk va många kanaler man har men ändå finns det inga program som duger. Hur som helst kvar är lite disk men det tror jag att jag lämnar till morgondagen.Det är ju ingen som knycker det av mig iaf.

Lördagsmorgon är väl mysigt! Allehanda, te, mackor och lite tv4-morron tv om man hinner före BARNKANALEN.... knappast. Okej, blir det inte tv 4 får man väl lyssna på ring så spelar vi eller melodikrysset. Hela sommaren har jag tänkt att jag ska lösa melodikrysset - Finns det någon som tror att jag lyckats med det?? Nej, det har liksom inte blivit av. För när det börjar är alla andra också vaken och det finns ingen plats för nåt kryss. Jag tror iaf att nästa lördag - DÅ, då ska jag lösa det, å så fortsätter det...nästa eller nästa....! Å andra sidan är jag väl inge hejjare på detta kryss men men.... Bara för mysets skull.....

Nu känns det som om det inte finns så mycket mer att säga. Jag går och lägger mig med AMELIA... tredje kvällen jag försöker läsa den där blaskan men kommer inte så många sidor innan jag somnar. Det va nog allt för idag.

Rätt lösninga av melodikrysset levererar jag imorgon.... eller vad tror du?

Over and out....godnight!

Inga kommentarer: