söndag 10 mars 2013

Världs dåligt!

Helgen är över och så även min sjuka... Jag fick som sagt magsjuke helvetet - igår va jag totalt utslagen och orkade knappt resa mig upp för att ta ett glas cocacola. Att en sjukdom kan slå ut en så totalt... Världs dålig sjukdom. Igår va alla på skidansdag - jag låg däckad. Sen blev det grillning i gropa - jag låg däckad... Alla gick på Station å käkade - jag masade mig upp, rostade en franska och tvingade mig själv att äta upp den... Sen blev det Melodifestivalen med mina små killar medan den stora killen blev kvar på puben. Rätt eller fel låt vann... vi höll på Ulrik Munter... men han vann inte.

Jag har än inte unnat mig någon middag - tog två rostade franskor i morse och sen har jag inte ätit något - känner mig inte ens sugen på nåt. (lite tårta och ett glas saft hos Oscar ikväll)
---
Vad har hänt sen sist då?? Ja, inte så mycket, familjen gjorde en snabb sväng på stan i fredags - shoppade en takbox till bilen, lite grejer till barnen å så födelsedagspresent till både farfarn och Oscar.
Innan eländet bröt ut hann vi gratta farfar... Hoppas verkligen inte att jag smittade någon... Kunde inte på nåt vis ana att jag bar på denna hemska bacill...
Oscar fick sina paket ikväll efter en lång dag i hockeyhallen i Bjästa. Rickard drog till Norge så han fick ingen tårta hos sin bror-son... Av oss fick han en Skylander gubbe... jag vet knappt vad det är men det vet tydligen alla barn. Han fick även ett Tattooo set så nu kan man kanske be om en snygg tatuering - helt i min smak eftersom den går att tvätta bort...
---
Ja, nu startar alltså en ny vecka, utan sambo men med en massa på agendan som ska roddas. Imorgon är det träning för killarna och som tur är så kan farmor skjutsa dem.
---
Jag ska hoppa i säng så jag är någolunda pigg imorgon. Känner att det fortfarande är massor med minus på mitt sovkonto.
...
Natti natti...

Inga kommentarer: