måndag 18 mars 2013

Vad blir som man tänkt sig??

Idag har det varit full rulle hela dagen. Slarvat med både lunch och middag... Det är jag ju världsbäst på och ibland är jag ju rätt bra på det om man säger så...
Efter jobbet körde jag till Bjästahallen, mötte mina killar som blivit skjutsade av farfar... Näst sista träningen för den här säsongen... känns nästan lite ledsamt. Fy va jag kommer att sakna alla!

Medan killarna tränade tog jag en sväng på ICA och handlade fika tills imorgon, grabbarna åker till Solberg med skolan.
Jag brukar alltid hänga med dit men i år har jag inte tid att vara ledig från jobbet... snyft... Vart tar all tid vägen??
Jag fick iaf med mig en drickyoghurt... ska det kallas för middag?? Nja, mer bukfyllnad och ett sätt att överleva den värsta tomheten i magen.

Skidor och pjäxor är packade för imorgon... Fikat lika så... Imorgon startar jag packningen inför Borgaresan. Drar nog iväg på torsdag eftermiddag om allt går som det ska... för vad va det jag sa... Vad blir som man har tänkt sig... men allt blir bra i slutändan... Det är jag helt övertyga om!

Modomatchen verkar också ta olika vändningar... nyss va Modo totalt uträknad - å nu när det är 3 minuter kvar så står det 4-4... rafflande och spännande! Tycker nästan lite synd om Axel att han inte får se... Såg sista målet som Färjestad gjorde och då blev han så arg att han hoppades att Modo skulle hamna i allsvenskan nästa år. Nils hakade på och tyckte att man lika gärna kunde bränna ner deras hall när de ändå spelar så himla dåligt!
Vi får väl se hur det går... 2 minuter kvar... sen förlängning... Jag känner mig inte helt säker på vårt lag  men stolpe/ribban å ut... nu snackar vi OTUR! Säger som Lars T Johansson - tummen är vikt!

God natt!

Inga kommentarer: