söndag 17 mars 2013

Helgen är över...

Så var den här helgen förbi. Jag tyckte i fredags att det kändes länge tills det skulle bli söndag men va fort det gick å så bra det gick...
Igår var det som sagt en fullspäckad dag med hockey, toast, hamburgare och en massa kaffekokning... En supertrevlig dag och jag tror att det klirrade till bra i lagkassan!

Grabbarna va dödströtta och somnade på en sekund.

Imorse va det dags igen, iväg mot Svedjeholmen strax efter 8. Glada och pigga barn. Axel sa när han vaknade att han kände sig sååååååå utvilad! BRA!
Det va mixade lag idag KB/Svedjeholmen med flygande byten - lite nytt för killarna men det funkade fint. Axel fick göra ett mål och han spelade av en sån lust och glädje, kul!!
Han spelade i Svedje-tröja idag, nr 2. En KB förälder frågade:
MEN Axel, va ha du på dig??
Svaret: Ja, jag vet.... men va ska jag göra?? (något besvärad)
ha haa... tänk att det skulle kännas så obekvämt att spela i "nåt annat lags tröja" Fast härligt att hjärtat klappar för sin klubb!

Efter matchen drog vi in på jobbet och fixade med några papper och sen blev det en "körv på coop" Ja, jag ska erkänna att jag köpte även 5 paket kaffe för en hundring...

När vi kom hem kände vi oss rätt nöjda - soligt å fint men vi gick ändå in. Grabbarna ville spela lite TV-spel och Axel inväntade Bandyfinalen (av nån konstig anledning gillar han att se på bandy)

Jag började städa altanen och nu är det riktigt fin... fixad inför min födelsedag!! Jag hann till och med ut på en promenad innan middagen.

Kl 18 stack jag iväg till skolan för att vara med på mackens årsmöte. Dit kom det mycke folk så vi behövde till och med koka extra kaffe... kul!!

Japp, det är väl vår helg... Jag må säga att jag beundrar mina små troll - att flänga å fara i tidig otta, att måste gå och lägga sig tidigt än fast man hellre vill vara vaken å se på nåt roligt program på tv...
Mammas pojkar!!

Imorgon är det full fart mot jobbet - Ni har väl inte missat att det är ett fantastiskt norrsken ute. Så himla fint!

God natt - jag måste hoppa i säng!

Inga kommentarer: