onsdag 20 mars 2013

Sista träningen

Nu har vi gjort sista träningen för säsongen. Känns lite vemodigt men snart står man där igen och huttrar och fryser... det är nu först som man kan sitta en hel träning utan täckbyxor... man vänjer sig ;-)
Idag har Nils varit hemma från skolan och återhämtat sig... inte mycke kraft i den killen idag kan jag säga.
Jag har satt upp nya gardiner i köket, när jag ändå va hemma... Tog fram lite påsksaker... Nils pyntade så gott han kunde... påhittig kille - kycklingar hamnade där jag minst anade... Bild kommer...

Vi tittade på Helena Ekholm och Stig Wiklund på "Malou efter 10" Det handlade om boksläppet - samma prat som när jag lyssnade på henne förra fredagen.
Nils satt med mig och då insåg han att Helena är ju hon i Mästarnas Mästare... Så tittade han på mig och frågade: -Va va´re hon skulle göra till sommar´n? Jag svarade att hon ska bli mamma!!
-VA, är hon med i Mästarnas Mästare och är gravid (just det ordet använde han) Det kan aldrig vara hälsosamt. Herre Gud, det kan inte vara bra för bebisen!

Mycket kul sagt och väldigt klokt. Jag förklarade att de filmat MM i somras så då hade hon ingen bebis i magen.
-Å va skönt å höra... annars är hon nog inte klok!
---
Älskade små troll...
Nu är allt packat. Färd-fikat är fixat. Blir en tomtegröt innan vi far - snabbt, enkelt och gott!! Ska bara packa en mobilladdare och sen är det klart!
Saknar mitt <3 -="" 3...="" att="" axel="" bara="" det="" en="" enkla.="" gillar="" god="" grabbarna="" h="" han="" k="" ka="" kommer="" konstigt="" lv="" man="" massa="" mat="" men="" mumsas="" mysas="" nns="" nog="" nu="" och="" p="" r...="" r="" reda="" s="" sig="" sj="" ska="" som="" trivas="" tur="" van="" vi="">Nu ska vi se hur det går för Modo, sist jag satt och skrev medan Modo spelade gick det ju riktigt bra så det är väl bara att hoppass att mitt bloggande för tur med sig.
Eller, det gick åt fanders... å Modo har gjort sitt - TACK Å HEJ Elitseriehockeyn för den här säsongen.

God natt - fröken K måste sova!! Å där me basta!
 

Inga kommentarer: