fredag 21 december 2012

Nu gå´re bra!

Vilken dag detta har varit. Blev inte som jag tänkt på nåt vis men va gör väl det när bitarna faller på plats.
Jag skulle baka idag men det blev inte riktigt så. Började med att skaka av alla granar snö, ställde fram dem till försäljning. Tände maschall vid vägen och skottade och gjorde snyggt på gården.
Fikade med farmor och hämtade ett hyacintglas.
Sålt granar... dammsugit och städat lite... skjutsat grabbarna till Mellansel för vidare transport till stan och träning.
Jag hämtade på vägen hem upp ett paket åt min gode vän... som brukar få göra samma tjänst åt mig. Funderar på att göra en dublett av körkortet så att vi slipper hämta det hos varandra hela tiden.
Kikade in på nästa paketutlämningsställe... hade inte fått nån avisering men tänkte... KANSKE. Just i samma svep som jag körde in så kom Scenker bilen dit... Jo, mycket riktigt, i denna lastbil låg mitt paket överst på pallen... lätt som en plätt och julen är räddad på nåt vis... Det va Nils premie från jultidningarna och den hör liksom ihop med en julklapp han ska få.
I min postlåda fanns nästa leverans jag väntat på... nästa bit på plats.

Kom på att min granne Linn tagit examen, sprang till hennes postlåda med ett litet grattispaket. Bara för kul men har man kämpat på som hon så klart man ska ha paket.

Har svängat iväg med de sista julkorten... sent om sider men när man ska agera postbil själv så kan det lätt ta nån dag för länge. Fast kul är´e iaf.

Fixade julklapp till våra underbara städflickor på jobbet. Tur att man har brudarna på byn så det är lätt att överlämna klappen.

Ja som sagt... bitarna faller på plats - fler granar är sålda och fler får jag levererade från baslagret.

Nu blir det middag hos grannen Arne... vilken bra dag!!

Jul jul strålande jul!!

Inga kommentarer: