torsdag 29 november 2012

Närmare 40 än trettiosju...

Ha haa... ja detta har en dubbelbemärkelse inser jag men nu syftar jag mest på min kroppstemperatur. Fy va jag är less på att känna mig orkeslös och hängig.
Det är för himla urtrist att vara sjuk.

Kom hem från jobbet idag, susade in på ett cirkelledarbesök på hemvägen så det blev inget av att slutat kl 15... som vanligt alltså. MEN MEN... det är alltid lika trevligt att besöka dessa hantverkare som är så fantastiskt duktiga.

Axel och Rickard drog på Modo matchen, själv orkade jag inte fara till stan en vända till. Jag har inte ens orkat se matchen på tv. Har bakat en kaka för helgens cafeteria jobb i KB hallen. Det va med visst motstånd jag vispade ihop smeten.

Imorgon bär det av till Härnösand - hoppas vädret är snällt mot oss. Inga snöoväder tack!!

Imorgon tänder jag adventsljusstakarna i köket... (okej, jag erkänner att jag tänt en i mitt hem men det va så himla mörkt i tv-rums fönstret. Längtar tills jag får tända mina fina ljuskransar i matrummet. Bild kommer imorgon - om jag överlever.

---
En kul grej som hände idag va att Lindas kamera kom till rätta... allt som inte är "stöle" kommer igen.
En kul grej till som hände idag va att jag fick hem min fotobok som jag satt å knåpade ihop för några kvällar sen... gud så kul. Jag kommer att göra fler fotoböcker - minst en varje år! Härliga minnen!

Mer alvedon till folket... tack å gonatt!

Inga kommentarer: