onsdag 14 november 2012

Hopplöst

En ledig dag - hade stora planer för den här dagen... Panta, åka till glasåtervinningen, skura bort målarfärgs stänk... tvätta, städa, baka och laga mat. Å så dricka kaffe så klart.

Blev väl lite si å så med mina planer.
Jag fick ett trevlig samtal av Mia i morse... ett maratonsamtal som vanligt när det va länge sen sist... men det är underbara samtal! Synd bara att vi aldrig hinner ses!! Bättring på det, fast utreda världsproblem funkar även via telefon!

Gick ut och plockade ihop lite grejer som inte ska vara ute i vinter. Slängde ett öga mot studsmattan som inte är nedplockad än - suck... bara att bita i det sura... och börja. Det gjorde ont i mina händer och de där förbaskade fjädrarna satt som berget lite här och där men nu är den inne i garaget för torkning och jag kan skriva CHECK på det!

Fick trevligt besök i två omgångar... fick en leverans av Newbody så nu är vi rustade från topp till tå!

Så kom min totala trötthets dipp - JAG är inte i form. Hostar och kraxar och sover rätt illa om nätterna. Fixade köttfärssås och en köttfärslimpa. Handlade och pantade - glasåtervinningen får bli en annan dag.
Mat till barnen och sen drog de på träning - Efter en stund i soffan så återkom jag till livet igen - fick ny energi och städade undan lite. Färgfläckarna är borta och soffan är sanerad från smulor, legobitar och annat som gömmer sig under dynorna.

Det blev inget bakat idag men det blev en bra dag iaf. Tydligen så blir det en bra dag fotbollslaget i Sverige också... just nu står det 3 -2 och tydligen är det bara en kille som mäktar med att göra mål... Utan Zlatan har det nog stått 0-2?!

Snart är veckan slut igen - herre je va tiden går. Nästan så man undrar vart snön är så man får lite julstämning. Men det kommer nog.

Natti natti!

Inga kommentarer: