måndag 4 juni 2012

Fullt upp för jämnan!

Nu har det varit bråda dagar. Man hinner inte ens blogga. Men det är väl så när man jobbar hårt inför ett viktigt EVENT!!

Förra veckan rann liksom iväg och helgen lika så. En ny vecka är redan igång och här kommer en uppdatering!

Hur va det nu... när bloggade jag sist? Minns rakt inte men jag kan väl börja från fredan... En ledig dag som va solig... for en sväng till Bredbyn för att "bekomma" lite plant. Gick väl så där kan jag säga... köpte några plantor men känner mig långt ifrån klar.
Planterade några jordgubbsplantor från Granngården... nu väntar vi på att de ska blomma å sen ge en jädrans massa bär. Sen kom regnet...

På lördag morgon när jag hämtade ÖA trodde jag att jag skulle frysa ihjäl - inget vidare juni väder. Vika skulle städas och badhytten skulle målas... tur som vi hade så sken det upp och målningen gick som en dans... Fast MED LÅNGKALSONGER! Vattnet är släppt på så nu väntar vi bara på badvädret.
Lördag eftermiddag satte regnet igång igen. Det blev grillning och en massa högt flygande planer... Planer från fredagskvällens spåning.

Regnet fortsatte även på söndag - depp och dropp... å blött...

En sväng till Önskan och en sväng till stan - finalen av mästarnas mästare och sen marsch i säng. Rickard drog till Norge och här sitter jag.
Har varit över till svägerska men några kvarglömda saker och funderat lite på kommande äventyr... Ska bli kul de här... eller va säger ni bybor som vet vad jag talar om...

Nu borde jag ta tag i mitt hem. Putsa några fönster fast kan man göra det när det är så kallt ;-)

Nå väl - jag ska nog göra ett försök iaf. Nu när dammröken har lagt sig - Vi har nämnligen rivit vårt uthus - det finns helt enkelt inte mer... snabbt och lustigt så va vi av med det.

Bäst att kasta sig efter dammtrasan och göra ett ryck.

Inga kommentarer: