tisdag 26 juni 2012

Blekast i kvarteret i år igen...

Nu får det bli nån fart på sommaren. Det här är ju ren katastrof. Vi gjorde ett försök med Vika igår, Det va kallt och grått... solen kikade fram lite och då kändes det väl helt okej men så va den bakom molnen igen... inget vidare badväder. Axel, Nils och Oscar badade förvissor men själv så satt jag under en handduk och drack kaffe... ICKE GODKÄNT!

Vi for hem och jobbade lite på gården... planterade och grejade lite. Fixade till stenplattorna där växthuset stått. Antingen blir det bara en plats... eller så kommer det ett växthus dit igen, nån gång.
Nu ser det inte ut som det varit jordbävning iaf. En rabatt grävde jag också till.... vet inte vad jag ska sätt där men det reder sig. Min fina chokladblomma fick bo där iaf.

Fick trevligt besök av Helena, lite kaffe i solen och en massa roligt surr.

Nu har jag planterat nästan alla blommor - myggorna höll på att äta upp mig... tillslut blir man galen, det surrar och bits överallt. Usch! Gav upp tillslut och gick in och kollade på Lotta på Liseberg - tillsammans med Anna och Ida.

Ny dag - nya möjligheter - Blir förmodligen bullbak idag... måste bara vänta tills Konsum öppnar! Sen blir det iväg i eftermiddag och träffa lite SV kollegor - trots att jag har semester! Hoppas att det är uppehåll - barnen får vara hos mamma medans.

Inga kommentarer: