fredag 6 mars 2015

Tjolahopp!

Så är det helg igen... Axel och Rickard är i Skellefteå på cup och KB vann första matchen!!

Imorgon bär det iväg för oss... En natt på Scandic... De blir great de!!

Nils och jag packar lite vad som ska med och när det bara är en natt å inget galej så är packningen en lätt match.

Vilken härlig dag det har varit... Man blir så himla glad över att solen skiner... Å va jag ha skrattat idag... De är nog vädret och sällskapet som får mig på så gott humör. Men kombon låg sol och dåliga torkarblad är inget vidare... Men torkarbladen går ju att byta... Så valet är enkelt. Mer sol åt fröken Karlström!
Fröken... Va ungt det låter... Å ung är man väl... I sinnet iaf.

På lunchen gick jag på Intersport och köpte ett par nya springskor. Ett av det värsta inköp jag vet men så behövligt. Förra paret köpte jag i Orlando... Betydligt billigare men nu är de totalt utslitna. En trevlig kille hjälpte mig med skoinköpet och jag valde de dyrare paret... För jag vet att de är vad jag behöver... Köpte en billigare variant en gång och det straffade sig. Hoppas bara att det blir bra med de nya nu då, ska prova dem inne så känner jag väl hur det känns.  Annars får jag väl åka till staterna igen och köpa ett nytt par... Resa... De va på tok för länge sen!! ✈️

Nu ska jag sprätta iväg till mitt ressällskap imorgon och höra vad vi har för tidsplan... Sen blir det en skön tv-kväll med NisseNäs!


Inga kommentarer: