onsdag 4 mars 2015

Från världens alla hörn!

Som vanligt så blir jag alltid lika förvånad när jag läser besöksstatistiken på bloggen.

Besökare från världens alla hörn och det roliga är att jag kan nästan utläsa "vem" som varit in och hälsat på när jag ser vart besöken kommer ifrån... nåt udda land där jag inte känner någon men kanske är det så att jag vet att just "Du" är på besök just i det landet och då har Du tagit Dig tid att titta in hos mig... Kul! Jag hoppas verkligen att jag kan bidra med lite "hemma känsla" eller en liten lägesrapport vad vi gör här hemma medan Du är på vift.

Oftast händer det inte så mycket... Jag vet själv när man varit bortrest och kommer hem. Man tror att alla har saknat och undrat vad man har gjort... Att det har hänt en massa saker men så inser man att Det har inte hänt ett skit... och inte är det särskilt många som har saknat mig heller... Men nu är det ju helt andra tider... Vart man än befinner sig så uppdateras fb status och instagram bilderna flödar. Inget lämnas åt fantasin. Alla vet allt om alla på nåt vis.

Nåt som också förvånar mig är att folk är ute och flyger och far så otroligt mycket. Fjällen, solsemester och allt vad det kan vara... hur många semesterdagar har alla egentligen? Själv funderar jag på hur många veckors ledigt man får till sommaren. Jag är ju lite ny på jobbet och har ingen aning om vilka rutiner vi har på mitt jobb... men det lär väl märkas.
Vad jag vet är att i mitten av Maj så ändrar vi till sommartid och då stänger kontoret kl 16... det gör en stor skillnad... Att komma hem en timme tidigare gör att kvällen blir så mycket längre.

Våren är förövrigt rätt trevlig - en massa lediga röda dagar mitt i veckan. Om mindre än en månad är det påsk... födelsedag och valborg... Solsken och dags för altansittning... Gillas supermycket!

Si så där - det blev lite svammel ikväll också. Men det är ju så roligt att skriva så händerna bara flyger på tangentbordet...

Nu ska jag surfa runt... har några projekt som ska kollas upp...

Ha en bra kväll... eller helt enkelt - God Natt!!

Inga kommentarer: